Foredragsholdere
 

Dr. Jessica Barker

Dr Jessica Barker spesialiserer seg på de menneskelige aspekter av Cyber Security. Gjennom sin egen konsulentvirksomhet, er Jessica engasjert av organisasjoner av alle størrelser, fra store multinasjonale til SMB virksomheter innen økonomi, produksjon, forsvar og detaljhandel.
Hun bistår organisasjoner til å hjelpe dem holde deres informasjon trygg mens de får mest mulig utbytte fra informasjonen. Hennes spesielle felt dekker ledelse, strategi og politikk, risiko og motstandsevne, og læring og utvikling.

Jessica er opptatt av å gjøre Cyber Security mer engasjerende og tilgjengelig for alle, og er ofte i media for å diskutere aktuelle Cyber Security utfordringer. Hun opptrer jevnlig på BBC News, Sky News, Channel 4 News, Channel 5 News, Radio 4s dag program, BBC Five Live og andre. Jessicas konsulenterfaring, tekniske kunnskap og sosiologiske bakgrunn gir henne en unik innsikt, og hun har et talent for å oversette tekniske meldinger til et ikke-teknisk publikum.
Jessica leverer jevnlig tankevekkende og engasjerende presentasjoner på firmaarrangementer samt på praktiske og akademiske konferanser. Kjent for sin evne til å engasjere alle, fra ledere til etiske hackere og kreative folk, bringer hun energi, entusiasme og glede til Cyber Security.

Jessica er en co-grunnlegger av Risk Avengers, og driver også nettstedet www.cyber.uk, dedikert til cybersikkerhet nyheter, informasjon og veiledning for alle som er interessert i Cyber Security.

Om foredraget – Mind the Gaps: Hvordan unngå fallgrubene ved opplæring i sikkerhetsbevissthet

Cyber Security beskrives ofte til å handle om mennesker, prosess og teknologi, der menneskelig atferd generelt blir ansett som det svakeste leddet. Organisasjoner bruker stadig mer tid og penger på bevisstgjøring av sine ansatte, og likevel er virkningen av disse holdningskampanjer ofte lav og kortvarig. I noen tilfeller kan mangel på forståelse av den menneskelige natur i forhold til Cyber Security, resultere i bevisstgjøring som faktisk har uønskede bivirkninger. I sitt foredrag, vil Dr. Jessica Barker bruke sosiologisk og psykologisk forskning - samt real-life eksempler fra sin Cyber Security konsulenterfaring - til å nøste opp de menneskelige aspektene av Cyber Security. Dette engasjerende foredraget vil hjelpe deg til å forstå helhetlige Cyber Security, og vil gi deg praktiske råd om hvordan kommunisere om Cyber Security mer vellykket. Du vil ende opp med en forståelse av at det er ikke bare hva du gjør, men hvordan du gjør det, hvis du ønsker å lage og levere den type Cyber Security budskap som bidrar til positiv atferdsendring.
Del på Facebook
Del på Twitter
Tilbake
© 2017 Watchcom Security Group AS·www.watchcom.no·Phone (+47) 22 45 91 50
Watchcom bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider til bl.a. statistikk og skjemaoppdateringer. Ved å gå inn på nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser, dersom du selv ikke endrer innstillingene i nettleseren.