Foredragsholdere
 

Mikko Hypponen

Mikko Hyppönen har jobbet med informasjonssikkerhet i over 20 år, og er er utviklingssjef for F-Secure. I løpet av sine år i bransjen har han blant annet vært med på å bekjempe noen av de største virusangrepene som har eksistert på nett.

Han er en svært ettertraktet foredragsholder, som er å høre som Key Note på store konferanser som RSA, Black Hat, Info Sec Europe m.fler
Hypponen jobber også som spaltist for The New York Times, Wired, CNN og BBC. Hans TED foredrag om IT-sikkerhet har blitt sett av over 1,5 million mennesker, og har også blitt oversatt til mer enn 40 språk. Hypponen sitter i styret til ISF og The Lifeboat foundation.

Om foredraget- den neste revolusjonen

Vi lever livene våre midt i en revolusjon, nemlig internett revolusjonen. I løpet av vår levetid begynte datamaskiner å snakke med hverandre over internett.

Teknologien rundt oss endrer seg raskere enn noensinne. Vi har allerede blitt avhengige av våre digitale enheter og dette er bare begynnelsen. Tilkoblede enheter åpner nye fantastiske muligheter for oss, men de åpner også nye muligheter for kriminelle på nett.

Hvor er vi i dag? Hvor skal vi? Og hvordan skal vi noensinne klare å sikre en milliard nye enheter som vil være online i løpet av det neste tiåret?
Del på Facebook
Del på Twitter
Tilbake
© 2017 Watchcom Security Group AS·www.watchcom.no·Phone (+47) 22 45 91 50
Watchcom bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider til bl.a. statistikk og skjemaoppdateringer. Ved å gå inn på nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser, dersom du selv ikke endrer innstillingene i nettleseren.