Foredragsholdere
 

Olav Lysne

Olav Lysne er professor både ved Simulasenteret og Universitetet i Oslo. Han har bygget opp, og leder Robuste Nett senteret på Simula, som er finansiert av Samferdselsdepartementet.

Fagområdet hans er robusthet og sikkerhet i nasjonale infrastrukturer for elektronisk kommunikasjon. Lysne har ledet to utvalg for regjeringen, og begge har avlevert sin rapport i løpet av det siste halvannet året.
Lysne I - utvalget analyserte landets digitale sårbarheter, og kom med anbefalinger til en rekke samfunnssektorer. Lysne II - utvalget hadde som oppgave å utrede hvorvidt Etterretningstjenesten burde får anledning til å overvåke den datatrafikken som krysser landegrensene i kabel. Foredraget vil omhandle temaene fra utvalgsarbeidene så vel som fra Lysne sin egen forskning
Del på Facebook
Del på Twitter
Tilbake
© 2017 Watchcom Security Group AS·www.watchcom.no·Phone (+47) 22 45 91 50
Powered by MPCMS
Watchcom bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider til bl.a. statistikk og skjemaoppdateringer. Ved å gå inn på nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser, dersom du selv ikke endrer innstillingene i nettleseren.