Foredragsholdere
 

Charlie Miller

Dr. Charlie Miller er i følge Foreign Policy "en av de mest teknisk dyktige hackere på jorden". Etter at Dr. Miller fullførte sin PhD i matematikk fra University of Notre Dame, jobbet han som hacker for NSA i fem år.

Etter den tiden har han jobbet som konsulent og har også jobbet i informasjonssikkerhetsteamet til Twitter. I dag jobber Miller for Uber.
Ikke mindre enn fire ganger har han vunnet den årlige Pwn2Own konkurransen. Dr. Miller har funnet utallige sårbarheter i en mengde av Apple sine produkter, inkludert telefoner og bærbare maskiner.

I den senere tid har han brukt mye tid på bilsikkerhet. Han har demonstrert at noen av Fiat Chrystler sine biler kan hackes, fra hvor som helst i fylket hvor han kan ta kontroll over
radio, bremser, viskere, girkasse og til og med styringen på bilen. Denne demonstrasjonen førte til at 1.4 millioner biler ble tilbakekalt.

Verdensstjernen er tilbake

Charlie Miller er å høre på alle de store konferansene, som RSA, Black Hat og DEFCON. Han har også vært på Paranoia to ganger tidligere, begge ganger med strålende evaluering fra deltagerne på Paranoia. Vi gleder oss til å høre siste nytt fra denne verdensstjernen innen Info Sec.
Del på Facebook
Del på Twitter
Tilbake
© 2017 Watchcom Security Group AS·www.watchcom.no·Phone (+47) 22 45 91 50
Watchcom bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider til bl.a. statistikk og skjemaoppdateringer. Ved å gå inn på nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser, dersom du selv ikke endrer innstillingene i nettleseren.