Foredragsholdere
 

Kenneth Geers

Kenneth Geers ( PhD, CISSP ) er seniorforsker for COMODO, basert i Kiev, Ukraina. Han er med sin tunge erfaring en anerkjent foredragsholder fra konferanser som RSA, DEF CON og Black Hat.

Han er er også professor ved universitetet i Kiev, Ukraina, ambassadør for NATO Cyber Centre i Estland, Senior Fellow på Atlantic Council, samt en agent for Digital Society Institute- Berlin.
Dr. Geers tilbrakt tyve år i USAs statsapparat, blant annet for den amerikanske hæren, NSA, NCIS, og NATO.

Han var den første US-representanten til NATO Cooperative Cyber Defence Centre of Excellence i Estland, og har vært en global senior trusselanalytiker for sikkerhetsselskapet FireEye.

Utover dette er Geers også forfatter og/eller redaktør for flere bøker og artikler om cyber konflikter, som "Strategic Cyber Security", "Cyber War in Perspective " og "The Virtual Battlefield ". Han er også teknisk ekspert for " Tallinn Manual".

Om foredraget – Den kalde krigen i cyberspace begynner å bli varmere

Med sin høye levestandard, blir Skandinavia misunnet av mange i verdenen. Men rikdom, makt og innflytelse tiltrekker også kriminelle, soldater, spioner, og selv terrorister - som alle nå benytter datahacking og digitale manipuleringsoperasjoner for å fremme sine mål. Videre opplever verden nå en massiv endring i maktbalansen, med Kina, Russland og USA som forsøker å rokke ved vår felles etterkrigs internasjonale sikkerhetsarkitektur. Og på toppen av alt, har den globale oppvarmingen åpnet Arktis for virksomheten, noe som betyr at Skandinavia ligger innenfor en stadig mer omstridt økonomisk sone. Denne presentasjonen tar for seg historien, nåtid og fremtiden for cyber angrep over hele Nord-Europa, samt hvordan de passer inn i lands statlige og ikke-statlige krav til sikkerhet, strategier, taktikk og mål. Fra Estland til Ukraina til USA, er selve definisjonen av en cyberattack i stadig endring, og stadig mer komplekse hver dag. Nå vet vi at selv valg kan bli hacket. Hvordan kan Scandinavia best forsvare seg mot cyber trusler i en tid med Big Data og Big Brother?
Del på Facebook
Del på Twitter
Tilbake
© 2017 Watchcom Security Group AS·www.watchcom.no·Phone (+47) 22 45 91 50
Watchcom bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider til bl.a. statistikk og skjemaoppdateringer. Ved å gå inn på nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser, dersom du selv ikke endrer innstillingene i nettleseren.