Paranoia by Watchccom

Takk for denne gang!

En stor takk til alle foredragsholdere, deltakere, partnere og frivillige som bidro til at Paranoia 2017 ble en stor suksess! Vi håper å se dere alle igjen til neste år når Paranoia 2018 går av stabelen 29.- 30. mai. Planleggingen er allerede i gang- vi gleder oss!
 

Paranoia 10. -11. mai 2017 i Oslo SpektrumHva er Paranoia?

Paranoia er en sikkerhetskonferanse, arrangert av Watchcom Security Group, og holdes i 2017 for 10 gang. Konferansen har etablert seg som en av sikkerhetsbransjens viktigste og mest spennende konferanser.

Dette er et resultat av at vi hvert år har sikret publikum foredragsholdere i verdensklasse som holder innlegg om de mest aktuelle problemstillinger innen informasjonssikkerhet.
Vi er stolte av at anerkjente personligheter som Dan Kaminsky, Misha Glenny, Kevin Mitnick, Bruce Schneier, Johnny Long, Charly Miller, Roberto Preatoni, Mark Minasi, Mikko Hyppönen og mange flere, har bidratt ved tidligere konferanser. Se programmet her!

Velkommen til sikkerhetspåfyll fra øverste hylle!

Hovedtema for årets konferanse vil være den digitale utryggheten som hver borger opplever som en økende trussel. Gjennomdigitaliseringen av samfunnet har gitt myndighetene en helt ny plattform for informasjonsinnhenting og overvåking. Du vil møte flere nasjonale og internasjonale kapasiteter innenfor Internet of Things, personvern, overvåkning, sikkerhetskultur, BigData og spionasje. Les om foredragsholderne her.

Foredragsholdere vil kontinuerlig slippes, frem til konferansedagen, og vil annonseres både i nyhetsbrev, i sosiale medier og her. Under seksjonen Paranoia 2017 vil du finne en rekke intervjuer av flere av foredragsholderne.

For de som kjenner Paranoia fra tidligere, så vil man ved Oslo Spektrum som lokasjon møte en større konferanse, med langt flere muligheter for både oppdatering, inspirasjon og nettverking. De største endringene i år, utover lokasjon, er varigheten som nå økes til 2 dager. I tillegg vil deler av programmet deles opp i ulike tracks, slik at såvel teknikeren som lederen vil få maks ut av sin deltakelse.
 

Sikkerhetsutfordringer med den neste revolusjonen- Intervju med Mikko Hyppönen

Internet of Things byr på enorme sikkerhetsutfordringer, og er en egen revolusjon i den pågående digitale revolusjonen. Begge gir store utfordringer for oss som, tross alt, er heldige deltagere i den største endringen i historien.
Les mer
© 2017 Watchcom Security Group AS·www.watchcom.no·Phone (+47) 22 45 91 50
Watchcom bruker cookies (informasjonskapsler) på sine nettsider til bl.a. statistikk og skjemaoppdateringer. Ved å gå inn på nettstedet samtykker du til at det lagres cookies i din nettleser, dersom du selv ikke endrer innstillingene i nettleseren.